Clubevenementen

Enkele voorbeelden van wat we organiseren zijn:

Verzorgings- en Trimdag

Op zo’n dag wordt door ervaren hondentrimmers en fokkers uitgelegd hoe u uw hond moet verzorgen. U kunt hier leren uw Kerry zelf in model te knippen, de nagels te knippen, de tanden te verzorgen en de oren zuiver te maken. Op zo'n dag kunt u met al uw vragen over uw hond terecht.

Clubmatch

Op dit jaarlijkse spektakel ziet u veel Kerry’s bijeen. De aanwezige Kerry’s worden op deze dag door een gekwalificeerde keurmeester beoordeeld. Het is een onderlinge wedstrijd waarbij de honden voornamelijk op uiterlijk worden beoordeeld, maar ook gezondheid en gedrag tellen mee. Ieder lid is welkom met zijn Kerry Blue Terriër op deze dag, als u niet deelneemt mag u ook komen kijken hoe anderen het eraf brengen.

Fokkersoverleg

Op deze vergadering komen voornamelijk zaken aan de orde die met de fokkerij van het ras te maken hebben. Besproken wordt wat goed gaat maar zeker ook wat niet goed gaat. De bedoeling is dat we van elkaar leren op zo’n dag. Als er nieuwe regelgeving is vanuit de Raad van Beheer wordt die behandeld.

Wandeling

Regelmatig worden er, verspreid in Nederland, wandelingen georganiseerd waar de leden met hun gezinnen en uiteraard met hun honden aan deel kunnen nemen. Deze wandelingen duren meestal enkele uren waarna er onder het genot van een kop koffie (of wat anders) nog een tijdje nagepraat kan worden.

Klik hiernaast op de menukeuze Agenda  voor de exacte data.

Naast onze clubevenementen zijn er ook diverse andere evenementen, waarbij onze leden betrokken zijn. Nieuws en verslagen over deze activiteiten vindt u hiernaast bij de menukeuze Overige evenementen.